Bericht versturen
products

Anti Besmettelijk Erythromycin Thiocyanaatpoeder CAS 7704-67-8 Veterinaire API

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HNB
Certificering: ISO
Modelnummer: Erythromycin thiocyanaat
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak
Levertijd: Usually7-10days
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, , MoneyGram
Levering vermogen: 5000KG/Month
Gedetailleerde informatie
CAS: 7704-67-8 MF: C38H68N2O13S
Mw: 793.02 Specificatie: ≥98%
Einecs nr.: 231-723-1 Verschijning: wit aan gebroken witte Macht
WhatsAPP: +86 15202961574
Hoog licht:

Anti Besmettelijk Erythromycin Thiocyanaatpoeder

,

CAS 7704-67-8 Veterinaire API

,

Erythromycin van CAS 7704-67-8 thiocyanaatgevogelte


Productomschrijving

Veterinair API Anti-Infective Erythromycin van CAS 7704-67-8 thiocyanaat

Anti Besmettelijk Erythromycin Thiocyanaatpoeder CAS 7704-67-8 Veterinaire API 0

Productnaam Erythromycin thiocyanaat
Synoniemen

ERYTHROMYCINTHIOCYANATE; ERYTHROMYCINTHIOCYNATE;

ERYTHROMYCINTHIOCYANATENOTLESSTHAN750UOFERYFHROMYCINPERMG;

ERYTHROMYCINTHIChemicalbookOCYANATECP2000; Erythromycin, thiocyanaat (zout);

ErythroMycinThiocyanateCGMP; ErythroMicynthiocyanate; ERTHROMYCINTHIOCYANATE

Mw 793.02
Mol File 7704-67-8.mol
Productcategorieën farmaceutische tussenpersoon
Verschijning poeder
Toepassing Het kan voor pharmaceutica worden gebruikt; Voor laboratoriumonderzoek
Pakket 25kg/Drum
Zuiverheid >99%
Opslag verblijf in droog, koel en goed-verzegeld

Anti Besmettelijk Erythromycin Thiocyanaatpoeder CAS 7704-67-8 Veterinaire API 1

Introductction van Erythromycin thiocyanaat:

Erythromycin (EM, ER) wordt geproduceerd door streptomycine en is een alkalisch antibioticum. Het omvat Erythromycin A (Era), Erythromycin B (ErB), Erythromycin C (ErC), Erythromycin D (ErD), Erythromycin E (ErE) en Erythromycin F (ErF). Zijn vrije basis voor mondeling die gebruik, lactobionate kan voor injectie worden gebruikt, behoort tot de macrolide smal-spectrum antimicrobial agenten, algemeen in penicillin-resistant Grampositieve bacteriële besmettingen worden gebruikt en de alternatieven voor penicillineallergie, het antibacteriële spectrum is gelijkaardig aan dat van penicilline.

Erythromycin is wit of gebroken wit kristallijn poeder; geurloze, bittere smaak; lichtjes vochtigheid-aantrekkend. Zwak alkalisch, lichtjes oplosbaar in water (ongeveer 0,2%), gemakkelijk oplosbaar in organische oplosmiddelen. Onstabiel in de zuurrijke omstandigheden.

Erythromycin is maagactin receptoragonist, hebben de dimethylaminegroep en membered lactone 14 ring op de glycosidic ketting van erythromycin molecule een gelijkaardige ruimtestructuur aan maagactin, die als maagactin receptoragonist kan worden gebruikt om een mimisch maagactin effect te veroorzaken en het vroege begin van MMC fase III te veroorzaken samentrekking in de vastende staat, veroorzakend maag en van de twaalfvingerige darm vlotte spiersamentrekking. Het gastrokinetic effect van erythromycin is afhankelijke dosis. De lage dosissen erythromycin veroorzaken maagsamentrekkingen gelijkend op spontane MMC, terwijl de hoge dosissen erythromycin sterke onregelmatige gastroduodenal samentrekkingen veroorzaken die het braken veroorzaken, die de reden voor de gastro-intestinale die reacties door erythromycin worden veroorzaakt is. Daarom zou erythromycin niet in bovenmatige dosissen voor pro-maagmotiliteit moeten worden gebruikt.

Erythromycin het thiocyanaat is een macrolide antibioticum door Streptomyces erythreus met een brede waaier van antimicrobial activiteit wordt geproduceerd die. Erythromycin het thiocyanaat handelt door de bacteriële jaren '50 ribosomal subeenheid te binden en remt RNA-Afhankelijke eiwitsynthese door transpeptide en/of translocatiereacties te blokkeren zonder nucleic zuursynthese te beïnvloeden.

Het antimicrobial spectrum is gelijkaardig aan benzicillin, en het heeft een sterk effect op goudhoudende Stafylokok -, Streptokok en Pneumococcus in Grampositieve bacteriën, en heeft ook een bepaald effect op Pasteurella en Brucella in Gramnegatieve bacteriën. Bovendien is dit product nog juist mildewy lichaam, rickettsia, leptospirosis, actinomycetes, is de nokapaddestoel efficiënt, maar tot coliformis, behoort salmona han op intestinale negatieve bacillen wachten om geen effect te hebben.

whatsapp: +86 15202961574

De Toepassing & de Functie van Erythromycin thiocyanaat:

Erythromycin het thiocyanaat wordt hoofdzakelijk gebruikt in de behandeling van weerstand tegen goudhoudende penicillinestafylokok -, Besmettingen door streptokok, de Antibiotische geneeskunde die van enz. worden veroorzaakt. Hoofdzakelijk gebruikt voor gram -gram-positieorganismen en van origineel lichaam is de besmetting, de binnenlandse productie voor verwerkingsroxithromycin, erythromycin van HU B, Taspharmaceutical-erythromycin thiocyanaat priceess erythromycin, Karaaterythromycin, erythromycin van Archie reeksderivaten van een ideaal materiaal.

Erythromycin kan spijsverteringssysteemziekten behandelen, heeft EM verschillende mate van prokinetic effect op het gehele maagdarmkanaal.
Erythromycin heeft de volgende gevolgen:
1. bevordert esophageal samentrekking en verhogings lagere esophageal sfincterdruk (LESP);
2. bevorderen de samentrekking van de maagsinus en verbeteren de coördinatie van sinus en de functie van de twaalfvingerige darm;
3. Het veroorzaken van maagdarmkanaal het migreren complexe beweging; het bevorderen van beweging en gallbladder samentrekking de van de dikke darm, enz.
Daarom kan het gastro-intestinale ziekten effectief behandelen.

Klinisch, wordt erythromycin vaak gebruikt voor penicillin-resistant Gramnegatieve bacteriële besmettingen en patiënten allergisch voor penicilline, voor kinderdielongontsteking en dikkedarmontstekingen door Legionella longontsteking, Mycoplasma longontsteking, Chlamydia-trachomatis wordt veroorzaakt, vilt zachte die weefselbesmettingen, en voor ademhalingskanaalbesmettingen door Streptokok hemolyticus en Streptokok pneumoniae worden veroorzaakt, en voor difteriedragers, wordt de doeltreffendheid van dit product verbeterd wanneer gecombineerd met difterieantitoxine.

COA van Erythromycin thiocyanaat:

Punten

Specificatie

Verschijning

Wit kristallijn poeder

Identificatie

Voldoet aan de vereisten

Lichtabsorptie

Voldoet aan de vereisten

Zuurheid of Alkaliteit

Voldoet aan de vereisten

Verlies bij het Drogen

≤1.0%

Gesulfateerde As

≤0.1%

Heavy metallen

≤10ppm

Chloride

≤0.02%

Analyse

98.0 ~ 100,5%

Contactgegevens
Gary Liu

Telefoonnummer : +8615202961574

WhatsApp : +8618629242069