Bericht versturen
products

Antibiotisch API Dexamethasone Sodium Phosphate Powder cas 2392-39-4

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HNB
Certificering: ISO
Modelnummer: Dexamethason natriumfosfaat
Min. bestelaantal: 1 kg
Prijs: $ 115-165 /kg
Verpakking Details: plastic zak, aluminiumfoliezak en karton of trommel;
Levertijd: 5-8 werkdagen.
Betalingscondities: , T/T
Levering vermogen: 1000 kg per maand
Gedetailleerde informatie
cas: 2392-39-4 MF: C22H28FNa2O8P
Smeltpunt: 233-235 °C Specificatie: 98%
Einecs Nr.: 219-243-0
Hoog licht:

Het Natriumfosfaat van sterilisatiedexamethasone

,

Het Antibioticum van het het Fosfaatpoeder van het Dexamethasonenatrium

,

Sterilisatie Antibiotische API


Productomschrijving

Antibiotisch API het Natriumfosfaat van sterilisatiedexamethasone

Productnaam Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium
Verschijning Wit poeder
CAS 2392-39-4
EINECS 219-243-0
Norm USP-norm
Zuiverheid 98%
Toepassing Het heeft anti-inflammatory, anti allergische, anti reumatische en immunosuppressive gevolgen. Het wordt algemeen gebruikt in allergische en auto-immune ziekten.
Opslag Houd in kluit & droge plaats
Houdbaarheid 24 maand

Andere naam:

decadronphosphate; dexadreson; dexagro; dexamethasonedisodiumphosphate; disodiumdexamethasonephosphate; disChemicalbookodiumsalt, (11beta, 16alpha) - y); Dexamethasone21-PHOSPHATEDISODIUMSALT; DEXAMETHASONEPHOSPHATEDISODIUMSALT

De introductie van Dexamethasone-Natriumfosfaat

Het fosfaat van het Dexamethasonenatrium (DSP), chemische naam 16a-methyl-11 β, 17a, 21 trihydroxy-9a-fluoroprogesterone-1,4-diene-3,20-dione-21-fosfaat disodium zout behoort tot adrenocortical hormoondrugs, die lysosomal membraan kunnen stabiliseren en de versie van hydrolase in lysosome verminderen; Rem de productie van ontstekingssubstanties bradykinin, serotonine en prostaglandine, verhoog de stabiliteit van de korrels van de mastcel en verminder de versie van histamine; Vernauw bloedvat, rem de migratie van witte bloedlichaampjes en macrophages buiten bloedvat, om anti-inflammatory effect te hebben. Het kan immunosuppressive effect uitoefenen door de functie van macrophages te remmen. Het kan de vorming van fibroblasten remmen, helpen om hoornvlieslittekens te verhinderen, littekenvorming verminderen en visie beschermen wanneer gebruikt in trauma. Het kan de vorming van neovascularization in hoornvlies en bindvliesziekten remmen of verminderen. Het lokale gebruik in hoornvliesoverplanting en bijziendheidschirurgie kan verwerping verminderen en vorming met littekens bedekken. Het wordt klinisch gebruikt voor de behandeling van auto-immune ziekten, allergieën, ontsteking, reumatiek, astma, oftalmologie en de dermatologie.

Toepassing van Dexamethasone-Natriumfosfaat

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor allergische en auto-immune ontstekingsziekten. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bindweefselziekte, actieve reumatiek, reumatoïde artritis, lupus erythematosus, streng bronchiaal astma, strenge dermatitis, ulcerative dikkedarmontstekingen, scherpe leukemie, enz. het ook voor de uitvoerige behandeling van wat ernstige besmettingen, vergiftiging en kwaadaardige lymphoma wordt gebruikt.

(1) anti ontstekingseffect: Glucocorticoids vermindert en verhindert de reactie van weefsels op ontsteking, om de uitdrukking van ontsteking te verminderen.
(2) anti allergische en immunosuppressive gevolgen: verhinder of rem cel bemiddelde immune reactie, vertragings allergische reactie, en verminder de uitbreiding van primaire immune reactie.

Antibiotisch API Dexamethasone Sodium Phosphate Powder cas 2392-39-4 0

COA van Dexamethasone-Natriumfosfaat

Antibiotisch API Dexamethasone Sodium Phosphate Powder cas 2392-39-4 1

Antibiotisch API Dexamethasone Sodium Phosphate Powder cas 2392-39-4 2

Contactgegevens
Eric Tong

Telefoonnummer : +8618220855851

WhatsApp : +8618629242069